Free Britney!! Britney is free!!

De papa van Britney is niet langer de bewindvoerder van de zangeres. 
Wat eigenlijk niet ander was te verwachten, heeft de rechter Jamie Spears geschorst als curator. Dus na 13 jaar heeft Brintey weer zeggenschap over haar financiën, eigendommen en ander aspecten van haar leven

De advocaat zei "Het is een geweldige dag voor Britney spears en voor gerechtigheid. Ze heeft een nachtmerrie van 10 jaar gehad, waarin haar vader de regie had". 

Zelf was Britney niet in de zaal aanwezig. Wel plaatste ze een video op Insta waarin ze een vliegtuig bestuurde. "Ik ben in de 7e hemel" schreef ze erbij. 

Op 12 november neemt de rechter een definitieve beslissing over de ondertoezichtstelling van de artiest. Voorlopig wordt het curatorschap waargenomen door een boekhouder.

Nu moet Britney niet heel gek gaan doen, want er duiken nu alweer berichten op het net dat Britney helaam los gaat met Pikante foto's.. 

Sam is niet blij met documentaire

Asghari is niet blij met de documentaires over zijn verloofde Britney Spears die de afgelopen maanden zijn uitgezonden. Model en acteur en verloofde van Britney schrijft in een Instagram-verhaal dat de films over onder meer de juridische strijd tussen Spears en haar vader als haar toezichthouder een "bittere nasmaak" hebben achtergelaten.

Volgens de 27-jarige Sam is het aan de #FreeBritney-beweging en niet aan de documentaires te danken dat de zangeres na dertien jaar gaat worden verlost van haar vader als toezichthouder. Trouwe fans van Spears gaan al jaren de straat op omdat ze vinden dat hun idool haar eigen beslissingen moet kunnen nemen.

Jamie Spears heeft de rechter eerder deze maand gevraagd de curatele over zijn dochter te beëindigen. Hij werd haar toezichthouder nadat ze in 2008 was opgenomen met psychische klachten. In de jaren erna sprak de zangeres nooit over wat ze daarvan vond, tot afgelopen juni. In de rechtbank vertelde ze dat ze af wil van het curatorschap van haar vader en vergeleek ze het feit dat hij alles voor en over haar beslist met mishandeling.

Britney spears heeft ingestemd met einde ondertoezichtstelling

Britney Spears heeft woensdag in een officiële verklaring aan de rechtbank laten weten dat ze het eens is met de petitie van haar vader Jamie. De vader van Britney liet op 7 september weten dat hij de curatele waar zijn dochter al dertien jaar onder staat wil beëindigen.

Britney verzocht de rechter wel haar vader per direct uit zijn functie als toezichthouder te zetten. Het zal nog even duren voordat al het papierwerk rond het stopzetten van de curatele rond is, en Britney wil niet dat haar vader zich nog kan bemoeien met de huwelijkse voorwaarden die ze opstelt voor haar verloofde.


Yessss!!! Britney is weer terug op Insta

Britney Spears is teruggekeerd op Instagram en deelt direct twee foto's van haar tijd weg met haar kersverse verloofde Sam Asghari. 

Britney Spears wilde even een break van haar sociale media, maar miste haar fans te erg. Britney schrijft bij de foto's dat ze tijdens de vakantie zijn gemaakt, maar haar fans twijfelen daaraan, haar volgers zien gellijkenissen met foto's uit februari. 

En daar zouden ze nog wel eens gelijk in kunnen hebben. Wij van Flash FM zijn namelijk op onderzoek gegaan. Enop haar instagram, en kwamen we een  foto tegen. Die nogal heel veel lijkt op de foto die ze laatst gepost heeft. 

WWWWHHAAAATTTTTTTT Britney offline??

Grote paniek onder de fans van Britney, nadat de zangeres ogenschijnlijk vanuit het niets haar Instagram-account deactiveerde. De zangeres heeft haar fans inmiddels gerustgesteld via Twitter. 'Niks aan de hand mensen, ik neem even een pauze van sociale media om mijn verloving te vieren. Ik ben snel weer terug!' 

Britneys advocaat Mathew Rosengart bevestigt het nieuws en meldt dat deze keuze door de zangeres zelf gemaakt is. Volgens andere ingewijden moet er dan ook niet te zwaar aan getild worden. "Er zijn wel meer celebrities die even een poosje stoppen met sociale media. Stilte kan juist een hele sterke boodschap zijn, zeker gezien wat er de afgelopen maanden rondom haar gebeurd is. 

Ze zit momenteel in een hele gelukkige fase en wil daarvan genieten."

Vriend Britney Spears belooft fans een huwelijkscontract te tekenen

Nadat Britney en haar Sam bekend maakten zich verloofd te hebben, stroomden hun socials accounts vol met felicitaties en gelukswensen. Maar daarnaast werd er door fans vooral op gehamerd dat Britney op huwelijkse voorwaarden moet trouwen. 
 

Sam Asghari meldt het volgende op zijn instagram "Dank aan iedereen die bezorgd is over de huwelijkse voorwaarden. Natuurlijk gaan wij een ‘pre-nup’ tekenen, want ik wil wel mijn auto en schoenencollectie beschermen voor het geval ze me mocht dumpen,”


Papa spears wil bewindvoering volledig stopzetten!!

Een opmerkelijke wending in de procedure rond de bewindvoering over de Amerikaanse zangeres Britney Spears (39). Vader Jamie Spears verzoekt de rechter om de bewindvoering over zijn dochter, die al meer dan 13 jaar loopt, volledig stop te zetten. "Als mevrouw Spears gelooft dat zij haar eigen leven kan leiden, gelooft meneer Spears dat zij die kans moet krijgen", luidt het.

Britney Spears brak als tiener door in 1998 met "...Baby one more time" en werd een wereldster. Ze reeg de hits aan elkaar, maar in de tweede helft van de jaren 2000 kreeg ze af te rekenen met mentale problemen en emotionele inzinkingen. 

Ze stortte meermaals publiekelijk in, in die mate dat ze in 2008 onder bewindvoerderschap werd geplaatst. Een bewindvoerder is een soort voogd, aangesteld door een rechter, om de belangen te behartigen van iemand van wie geoordeeld wordt dat hij niet meer in staat is om zijn eigen zaken te beheren en zelf beslissingen te nemen.

Britney Spears probeert al lang om via de rechtbank de zeggenschap over haar leven op zijn minst deels terug te krijgen. Ze heeft op zich niets tegen het concept van bewindvoerderschap, zei ze eerder, maar ze wil vooral dat haar vader uit zijn rol gezet wordt.

Jouw nummer 1 webradio


Nu op Flash FM


Flash FM


Socials