Billie Eilish heeft haar haren geverfd!!

Billie Eilish durfde pas weer zonder capuchon of ander hoofddeksel over straat te gaan nadat ze haar haren blond had geverfd. Billie werd met haar groene lokken die ze eerder had te snel herkend.

"Ik kon nergens heen met dat haar, want het was meteen duidelijk dat ik het was", vertelt Eilish. "Ik wilde meer anonimiteit."

De zangeres voelde zich vrijer nadat ze haar haren blond had geverfd, maar moest nog wel even wennen. "Ik ging naar een park met een vriend en ik dacht dat ik mijn capuchon nog niet af kon doen. Ik was doodsbang voor paparazzi en stalkers. Die vriend stelde me gerust en zei me dat er niets zou gebeuren. Toen ik mijn capuchon afdeed, voelde ik me als een nieuwe persoon."

Billie veranderde naast haar kapsel in het afgelopen jaar ook haar kledingstijl. De grote truien worden nu regelmatig verruild voor outfits die haar vorm meer laten zien. Ze vertelt dat dit haar op veel kritiek kwam te staan van fans, die vonden dat ze te veel was veranderd.

"Mensen hebben herinneringen aan hoe ik was en voelen zich daarmee verbonden, maar het is nogal ontmenselijkend", zegt ze over fans die niet willen dat ze verandert. De eerste foto die de zangeres plaatste van haar nieuwe stijl, waarop ze een corset draagt, had ook invloed op haar aantal volgers op Instagram. "Ik verloor 100.000 volgers door mijn borsten. Mensen zijn bang voor grote borsten."

Kelly Clarkson & Brandon Blackstock zijn gescheiden!

De scheiding tussen zangeres Kelly en Brandon Blackstock is rond, dit meldt People vrijdag. Een rechter ondertekende begin augustus een juridische ontbinding van het huwelijk. Dit na een jaar en drie maanden nadat de zangeres de echtscheiding had aangevraagd. 

Kelly en Brandon trouwden in 2013 en ze hebben twee kinderen samen: River Rose (7) en Remington Alexander (5). Een rechter besliste in november dat Clarkson de volledige voogdij krijgt, omdat Blackstock is verhuisd naar een andere Amerikaanse staat. In juli kwam naar buiten dat Kelly, onder andere bekend van haar deelname aan American Idol, tijdens de afwikkeling van haar scheiding een tiende van haar inkomen moet afdragen aan Blackstock.
Naast die 150.000 dollar (zo'n 127.000 euro) per maand, moet ze ongeveer 50.000 dollar (zo'n 48.000 euro) per maand aan haar ex-man betalen voor het levensonderhoud van hun kinderen. Er loopt nog een juridische strijd tussen Clarkson en haar management Starstruck Management Group, dat wordt gerund door de vader van Blackstock en waar haar ex-man tot voor kort nog werkte.

Starstruck claimt recht te hebben op ruim 1 miljoen euro aan commissie, een bedrag dat de Clarkson haar management schuldig zou zijn voor haar werk bij de programma's The Voice en The Kelly Clarkson Show.

Stef Classens komt met EP songs we wrote together

Waarschijnlijk ken je de boy wel van The Voice of Holland waar hij tweede werd. Stef is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en daar is songs we wrote together nog maar het begin van.

Stef Classens: ‘’Het moment na de finale van The Voice is voor veel deelnemers het moment om door te pakken, maar door de lockdown liep dit voor mij anders. Het was een gek jaar, maar desondanks heb ik niet stilgezeten! Ik ben op een creatieve manier op zoek gegaan naar nieuwe inspiratie en dit heb ik mede door mijn fans gevonden. Elke woensdag ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe songwriting challenge van mijn fans.

Door deze challenges vond ik weer inspiratie voor het schrijven van nieuwe muziek. Het was elke week een leuke en soms ook lastige uitdaging, maar ik ben trots op het resultaat, vandaar ook dat ik heb besloten om vijf nummers te bundelen tot een EP. Dit had ik niet zonder mijn fans en co-producer Buzz Low gekund, vandaar ook de titel songs we wrote together.’

Natalie Imbruglia.

De zangeres an actrice Natalie Imbruglia had het erg moeilijk na het succes van haar wereldwijde hit Torn. Dat zegt de inmiddels 46-jarige in een intervieuw met The Gardian.

"Het was ontmoedigend. Ik ging overal heen en won prijzen en ik had weinig zelfvertrouwen", vertelt ze over het succes dat ze ervoer als jonge twintiger. Torn werd onder andere in vijf landen een nummer 1-hit en ze won in 1999 een Grammy Award.

"Het was deze rare combinatie van voor mezelf opkomen en ervoor te gaan, maar tegelijkertijd niet te denken dat ik echt zo geweldig was. Er waren dus een heleboel gemengde gevoelens. Ik zie foto's van mezelf uit die tijd en dan wil ik mezelf gewoon een knuffel geven, omdat ik denk dat het erg veel was."

Torn was een cover en werd in eerste instantie geschreven voor de band Ednaswap. Zij waren niet blij met Imbruglia's uitvoering.

"Ik heb ze ontmoet en ze waren er in het begin nogal verbitterd over", zegt Imbruglia, die voor de hit vooral bekend was als actrice uit de Australische soap Neighbours.

"Toen het uitkwam, zeiden ze: 'Dat is niet echt wat we in gedachten hadden voor het nummer.' Maar nou ja, je hebt moeten tekenen voordat ik het kon zingen. En dan is er ook nog het geld dat je eraan hebt verdiend."

Macklemore Papa

De 37 jarige Macklemore, bekend van de hits Thrift Shop en Can't Hold Us, is Papa geworden van een zoon!! 

What, what, what, what
What, what, what, what
What, what, what, what…

Zijn vrouw Tricia Davis, vertelde op Insta dat ze 6 weken geleden was bevallen. 

Dat zal hij wel gedacht hebben bij zien van de eerste pret echo, Hij zit namelijk in een huis vol met vrouwen. Macklemore en zijn vrouw hebben samen al 2 dochters Collette Koala en Sloane Ava Simone. 

Eerder vertelde de Rapper al dat het in zijn "vrouwenhuis"  net voelt alsof hij een Balletstudio woont. "Of alsof de film Frozen constant wordt heraald. 

Het zoontje van Macklemore heeft de naam Hugo gekregen.

Miley tagt Nick Jonas

Cyrus plaatste van de week een foto waarin ze Jonas tagte. Want haar song 7 things bestaat al 13 jaar!  Miley Cyrus de song 7 Things uitbracht gingen er roddels rond dat het nummer over haar ex Nick Jonas zou gaan. 

In één van de foto’s zie je een uitgeprinte foto van Miley en Nick waar zijn gezicht wit gemaakt is, in deze foto is de boy ook getagged. 

In de post zegt Miley: ‘Ik was boos toen ik 7 Things schreef. Ik wilde hem straffen en terugpakken, omdat hij me pijn had gedaan.’ Ze legt uit dat ze geen hater is en dat de song uiteindelijk een liefdesliedje is geworden. ‘Vergeven, niet vergeten’, aldus de zangeres.

Ariana ruikt goooeeeddd

Het eerste product van de mooi zijn lijn van miss Grande is bekend. 

Ariana brengt een parfum uit. De zangeres brengt een nieuwe beautylijn uit die bestaat uit huidverzorging, lichaamsverzorging, parfum, douchegel en badgel. 

Het is nog niet duidelijk of de parfum bij deze lijn hoort, maar het lijkt er wel op. De nieuwe parfum van Ariana Grande heet God Is A Woman en ziet er magisch uit. Het wordt gemaakt in samenwerking met Ulta Beauty.

Britney Spears update

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Britney Spears? 
Check onze speciale pagina over Britney spears

 Britney Spears 

Jouw nummer 1 webradio


Nu op Flash FM


Flash FM


Socials